18+ jr | maandagavond | 20.00 – 22.00 uur

In deze korte toneelcursus gaan we met elkaar aan de slag om vrij te (leren) spelen. Elke les onderzoeken we hoe we van ‘niets’ naar ‘iets’ kunnen komen. Je ervaart – onder begeleiding van een professionele theaterdocent – steeds een ander aspect van toneelspel: improviseren, actie-reactie, incasseren, emoties uitvergroten, dialogen, en meer. Je krijgt inzicht in hoe je samen een scène opbouwt en leert onderzoeken vanuit samenspel. Daag jezelf uit en stap met een ander de vloer op! Spelplezier staat altijd centraal! 

Praktische informatie:
Maandagavond van 20.00 – 22.00 uur
Startdatum: 11 oktober 2021
Aantal: 10 lessen
Kosten: €215,-
Docent: Bart Hettinga

Goed om te weten:
> Na afloop van deze reeks van 10 lessen overleg je met docent en medecursisten of jullie de cursusperiode willen verlengen.
> Lessen die uitvallen wegens afwezigheid van de docent worden ingehaald.
> Ben je zelf een keer afwezig, maar de les gaat wel door? Dan is het niet mogelijk deze gemiste les op een ander moment in te halen.


Aanmelden / Vragen: stuur een mailtje naar bartwhettinga@gmail.com of bel 06-46863626. 


Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Je bent van harte welkom!
Als je twijfelt is het mogelijk om de eerste les proef te draaien om te ervaren of deze cursus iets voor jou is. Een proefles is gratis en vrijblijvend. Graag bij aanmelding aangeven dat je gebruik wilt maken van een proefles.