De theaters mogen weer open! Hoewel we niet te ver vooruit kunnen kijken – alles wat we plannen en organiseren is in deze tijden onder voorbehoud – vinden wij het belangrijk om de Hoeksche Waardse theaterliefhebbers iets te bieden om naar uit te kijken! Daarom organiseren wij een winterprogramma vol met cabaret, kleinkunst, live muziek en stand-up comedy in de periode januari t/m maart 2021.

Let op! Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveer via mail: info@rho-toneel.nl 
Vermeld hierbij:
– aantal kaarten
– aantal huishoudens waaruit jouw gezelschap bestaat
– voorstelling naar keuze
– tijdsvak naar keuze (voorkeur)

Wij sturen een bevestiging van de reservering. Je ontvangt tijdig nader bericht of de voorstelling op de geplande datum door kan gaan. Een betaalverzoek volgt zodra we zeker weten dat de voorstelling doorgaat. Neem bij vragen contact met ons op via info@rho-toneel.nl / 06-20682983

Huidige maatregelen:

  • verplicht reserveren
  • vaste zitplaats en gezondheidscheck vooraf
  • 1,5m afstand tot personen van een ander huishouden
  • mondkapje verplicht (tot aan uw plaats)
  • bij klachten blijf thuis
  • wij verkopen geen eten/drinken

Voor meer informatie over de actuele maatregelen verwijzen we u naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/naar-theater-bioscoop-museum-of-concert

16 januari | Cabaretière Fieke Opdam speelt Présence

Als je altijd net een beetje té bent, moet je dan kleiner worden of moet er gewoon meer ruimte komen? In Présence bevecht Fieke haar bewegingsvrijheid

Na negen jaar als non te hebben geleefd stond zij op straat. De ruimte die voor haar lag voelde eindeloos maar de bodem onder haar voeten ook. Waar ga je staan als je opnieuw moet beginnen? Maar ook de wereld wil veroveren?

Présence is een voorstelling over dat wat er eerder nooit mocht zijn. Wat ondergronds bleef wordt eigenhandig door Fieke uitgegraven, op een hoop gegooid en gebruikt als podium.

19.00 – 20.00 uur | 20.30 – 21.30 uur | € 17,50

Fieke Opdam

*****  Fieke Opdam studeerde afgelopen zomer met haar voorstelling Présence af aan de Koningstheateracademie met de hoogst haalbare beoordeling. Als aanstormend cabaretière heeft ze maar één doel: de wereld met beide handen vastgrijpen, haar flink door elkaar schudden, en alles wat met conventies en taboes te maken heeft vertrappen tot humor en theater.

30 januari | Stand-up Comedian Tim Hartog speelt Schadevrije Jaren

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes?

In deze voorstelling onderzoekt Tim hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.

20.00 – 21.00 uur | 21.30 – 22.30 uur | € 19,50

Tim Hartog

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tim was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis en Bevrijdingsfestival. Hij bestiert met ziel en zaligheid de inmiddels immer uitverkochte avonden van The Stand Up Club als vaste MC in Theater Walhalla en Comedy Club Haug.

13 februari | John Buijsman speelt Cosmic Cowboy

Toen John Buijsman 8 was, wilde hij cowboy worden. Nu, meer dan een halve eeuw later, is dat nog steeds zijn stiekeme hartenwens.

In Cosmic Cowboy ontmoet u een zestigplusser die met de rijke fantasie van een kind hardop zijn eigen werkelijkheid bij elkaar verzint. Hij vertelt over het bewogen cowboyleven dat hij geleefd zou willen hebben, inclusief de bloedstollende avonturen, een grote allesverzengende liefde, en zijn magistrale dood als poor lonesome cowboy.

19.00 – 19.40 uur UITVERKOCHT | 20.15 –  20.55 uur UITVERKOCHT | 21.30 –  22.10 uur | € 15,00

John Buijsman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ We zien John geestdriftig spelen, zingen en vertellen in deze eenmansvoorstelling over de eeuwige kringloop van het leven. De kijker zal zich graag laten meevoeren in deze wonderlijke vertelling vol outlaws, premiejagers, minaressen, pratende dieren en sjamanen.

20 februari | Krystl

In 2017 kwam haar elektronische single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song. Krystl’s kerstsingle Wonderful Time, uitgebracht in hetzelfde jaar, stond op nummer 2 van de meest gedraaide Nederlandse kersthits en werd meer dan 1 miljoen keer op Spotify beluisterd.

Na drie jaar met The BlueBirds op pad te zijn geweest, is het tijd om ook weer solo te gaan en dus bracht Krystl in november dit jaar haar nieuwe single A Good Year Without You uit. In deze warme, klassieke pop ballade horen we haar zingen over haar break-up die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk. Good Year Without You is de voorloper op haar EP die in het voorjaar van 2021 wordt verwacht. 

19.00 – 20.00 uur | 20.30 –  21.30 uur | € 22,50

Krystl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als Bottles, Fool For You, Golden Days en Circles. Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award. Krystl deed verschillende clubtours, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF. 

6 maart | VUIG! Een avond met Nico Dijkshoorn

VUIG! Een avond met Nico Dijkshoorn.

20.00 – 21.00 uur | 21.30 –  22.30 uur | 

Nico Dijkshoorn

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nico Dijkshoorn is columnist, dichter, schrijver en muzikant. Hij is vooral bekend van zijn werk als huisdichter bij De Wereld Draait Door, waar hij wekelijks op woensdagavond live een gedicht schreef over de uitzending.

Informatie & Reserveren

Kom je met mensen uit één huishouden, reseveer dan samen. Kom je met mensen uit verschillende huishoudens, reserveer dan apart. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar (Corona-proof), reserveer snel!

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@rho-toneel.nl