PAGINA ONDER CONSTRUCTIE

Pagina onder constructie

14-5-2022: Op dit moment werken we aan een nieuwe vormgeving voor onze agenda.

Wil je je aanmelden voor één van onderstaande evenementen? Dat kan! 

Donderdag 19 mei | aanvang 19.00 uur | Modeshow 2times dames- & Soofje kinderkleding
De avond start om 19u, dan staat de koffie en thee voor u klaar, om 19:30u zal de modeshow beginnen, afgewisseld met een optreden van dansgroep Acrokids en voorzien van hapjes en drankjes. De kaarten voor deze avond kosten €10,- en de volledige opbrengst van de kaartverkoop is bestemd voor Stichting Droomhuis, een kleinschalig wooninitiatief voor 9 jonge mensen met een verstandelijke beperking, wat gerealiseerd zal worden aan de Havenstraat.

Wil jij erbij zijn ?
Reserveer je kaarten in de winkel bij Soof of 2-Times, of reserveer via een email naar soof@soofstijl.nl of info@2-times.nl

Zondag 22 mei | aanvang 14.00 uur | Optreden Bluesband ‘Mot Wat’

MOT WAT bestaat uit 5 enthousiaste mannen die geïnspireerd door oude Blues-klassiekers, Nederlandstalige blues maken. Lekker in het gehoor liggende bluesmuziek met Nederlandstalige teksten die uit het leven gegrepen zijn. Hun muziek is toegankelijk, ze betrekken het publiek bij hun optredens en passen zich moeiteloos aan. Met meer dan 140 optredens op kleinere en grote podia, hebben de heren van Mot Wat hun sporen verdiend in het live circuit. De mannen werken bovendien aan hun derde cd. Afgelopen jaren speelde ze op Big Rivers Dordrecht en waren ze de eerste Nederlandstalige bluesband die ooit speelde op Brielle Blues. In 2017 wonnen ze de RABOcultuurprijs.


Wil jij erbij zijn ?

Reserveer je kaarten (€10) via motwatblues@gmail.com of via 06-30043827 (Leen Baars) / www.motwat.nl

Mot Wat bestaat uit: 

Marinus Verschoor – TOETSEN/ZANG

Stephan van Rijt -BASGITAAR

Ad Boender -DRUMS

Leen Baars -HARMONICA/ZANG 

Mike Vuijk – GITAAR

Over de voorstelling

Volg Inspecteur S op zijn spannende zoektocht naar de dader van één van de grootste onopgeloste misdaden van de 15e eeuw. Wie is verantwoordelijk voor al die slachtoffers van de Sint Elisabethsvloed? Was het de turfsteker, of de zoutwinner? Of was het toch de hooghartige graaf Crent a Pouper? Zal de schuldige gevonden worden? 

Ga mee terug in een tijd waarin duistere krachten spelen, een kat een kind redt en ridders elkaar nog met zwaarden betwisten. Help Inspecteur S mee om het mysterie te ontrafelen en alle antwoorden boven water te krijgen…

Inspecteur S en de grote doorbraak (8+) is een interactieve whodunnit, waarin een beroep op het publiek wordt gedaan om mee te denken en om te helpen het raadsel op te lossen en daarmee het dreigende ontslag van de inspecteur af te wenden.

Een intrigerende en humorvolle theatervoorstelling waarin poppenspeler Martin Soeters (bekend van Huisje Boompje Beestje) als speler/ verteller samen met het publiek achter de oorzaak van de Sint Elisabethsvloed, de stormvloed van 1421 probeert te komen.