Zaalverhuur

Rho Toneel heeft een klein theater, de theaterschuur, dat wordt gerund door theaterdocent en -regisseur Frieda en haar man Jaap. In 2016 kochten zij een woning met timmermanswerkplaats in Numansdorp waarin zij hun droom waar wilden maken, een theater aan huis in hun geliefde Hoeksche Waard. Na een intensieve verbouwing aan zowel de woning als het theater geeft Frieda hier sinds september 2019 toneellessen. Vanaf januari 2020 willen zij een aantrekkelijke programmering gaan bieden voor iedereen in de Hoeksche Waard.

Het theater is geschikt voor kleinschalige theatervoorstellingen, concerten en filmvertoningen. Daarnaast is de ruimte ook te gebruiken en te huur voor workshops, exposities, cursussen en trainingen. Kortom: een inspiratievolle omgeving en intieme ruimte voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, kunst en cultuur.

Multifunctioneel

Het theater leent zich bij uitstek voor kleinschalige theater- en muziekvoorstellingen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden denkbaar: filmvertoningen, presentaties, workshops, trainingen, groepslessen, inspiratiesessies, exposities, etc. Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor uw event? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Rho Toneel is gelegen in de Hoeksche Waard in het centrum van Numansdorp. Vlakbij winkels, hotels en horecagelegenheden. Er bevinden zich twee supermarkten op loopafstand. Wilt u een event bij ons organiseren en de catering uitbesteden? Dat kan! Wij werken graag samen met lokale ondernemers. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid en parkeren

De bezoekersingang is te bereiken via de oprit aan de Kievitstraat (tegenover nr. 7). Het terrein heeft een fietsenstalling. Gasten die met de auto komen worden vriendelijk verzocht te parkeren op de nabijgelegen openbare parkeerplaats de Zomp (onderaan de dijk bij ’t Schippershuis).

Inrichting

De theaterschuur is tijdens de verbouwing grondig geïsoleerd en sfeervol industrieel ingericht. Door het behoud van de houten balkenconstructie heeft de ruimte haar karakter behouden. De intieme theaterzaal (50m2) geeft plaats aan maximaal 45 personen in verschillende opstellingen.

De ruimte is multifunctioneel inzetbaar en bovendien van alle belangrijke benodigdheden voorzien: strakke PVC vloer met vloerverwarming, een verplaatsbare (kinder)tribune, garderobe (45p), modern toilet en doucheruimte, elektrische luchtafzuiging, koffiecorner, theaterstoelen (45st), zwarte theatergordijnen, zwarte loper en gele afzetpaaltjes (8st), scheidingswand met 2 coulissen doorgangen, statafels. Op technisch vlak is aanwezig: Wifi, beamer, projectiewand, sfeerverlichting, theatertechniek, geluidsinstallatie. 

Tarieven

Wij maken onderscheid in culturele/particuliere en zakelijke evenementen.
Omdat geen evenement hetzelfde is, stellen wij graag een offerte op maat op.
Neem vrijblijvend contact op via info@rho-toneel.nl