Zaalverhuur

Rho Toneel is een klein theater dat wordt gerund door theaterdocent en regisseur Frieda Vollaard – de Rhoter. In 2016 kocht zij samen met haar man Jaap een woning met aangrenzende schuur in Numansdorp. Deze oude schuur toverden zij om tot een sfeervolle theaterruimte. Hiermee is de Hoeksche Waard een culturele huiskamer rijker geworden! De theaterschuur is sinds september 2019 in gebruik als toneelschool en als podium. Er worden toneelcursussen gegeven en kleinschalige culturele evenementen georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om het theater af te huren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op! info@rho-toneel.nl / 06-20682983

Locatie

Rho Toneel is gelegen in de Hoeksche Waard in het centrum van Numansdorp. Vlakbij winkels, hotels en horecagelegenheden. Er bevinden zich twee supermarkten op loopafstand. Wilt u een event bij ons organiseren en de catering uitbesteden? Dat kan! Wij werken graag samen met lokale ondernemers. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid en parkeren

De bezoekersingang is te bereiken via de Kievitstraat nr. 8 – 10 in Numansdorp. Het terrein heeft een fietsenstalling. Gasten die met de auto komen worden vriendelijk verzocht te parkeren op de nabijgelegen openbare parkeerplaats de Zomp (onderaan de dijk bij ’t Schippershuis).

Multifunctioneel

De ruimte is multifunctioneel inzetbaar en bovendien van alle belangrijke benodigdheden voorzien: strakke PVC vloer met vloerverwarming, een verplaatsbare (kinder)tribune, garderobe, modern toilet, kleedkamer en doucheruimte, elektrische luchtafzuiging, koffiecorner, theaterstoelen (45st), zwarte theatergordijnen, zwarte/rode loper (8m) met afzetpaaltjes (8st), scheidingswand met 2 coulissen doorgangen, statafels (2st.). Op technisch vlak is aanwezig: Wifi, beamer, projectiewand, sfeerverlichting, theaterverlichting, geluidsinstallatie. 

Inrichting

De ’theaterschuur’ van Rho Toneel kan op meerdere manier worden ingericht en geeft plaats aan verschillende groepen:

max 14 personen – vergadering/lunch – vergaderopstelling
max 25 personen – training/workshop – trainingsopstelling
max 45 personen – voorstelling/concert – theateropstelling
max 50 personen – verjaardag/borrel/feest – feestopstelling
max 60 personen – jeugdtheater/schoolvoorstelling – theateropstelling

Tarieven

Wij maken onderscheid in culturele, particuliere en zakelijke tarieven.
Omdat geen evenement hetzelfde is, maken wij graag een offerte op maat.