Geef je op voor een gratis proefles!

Wij bieden op WOENSDAGMIDDAG toneellessen voor kinderen vanaf 4 jaar in ons sfeervolle theater in het centrum van Numansdorp.

Twee keer per jaar organiseren wij openbare proeflessen. Ouders mogen op deze dagen blijven kijken. Meld je kind aan voor één van onze proeflessen en kom vrijblijvend een keer kijken/meedoen. 

PROEFLES RONDE 1: WOENSDAG 31 AUGUSTUS 2022

14.00 – 15.00 uur | Toneellessen | 4 – 6 jr.
15.15 – 16.15 uur | Toneellessen | 7 – 9 jr.
16.30 – 17.30 uur | Toneellessen | 10+ jr.

PROEFLES RONDE 2: WOENSDAG 11 JANUARI 2023

14.00 – 15.00 uur | Toneellessen | 4 – 6 jr.
15.15 – 16.15 uur | Toneellessen | 7 – 9 jr.
16.30 – 17.30 uur | Toneellessen | 10+ jr.

Stuur een berichtje naar info@rho-toneel.nl of whatsapp: 0620682983
Vermeld bij de aanmelding: naam, leeftijd, e-mail, telefoonnummer.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer worden er weer proeflessen gegeven?
De eerstvolgende proeflessen staan gepland op woensdag 11 januari. Wij organiseren 2x per jaar openbare proeflessen. Dit zijn gratis lessen.

Ik wil graag een proefles volgen, maar de datum komt niet uit. Wat nu?
Stuur een berichtje naar info@rho-toneel.nl en dan plannen we een proefles in op een datum die beter uitkomt.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor een proefles?
Stuur een mailtje naar info@rho-toneel.nl en vermeld naam, leeftijd, e-mail en telefoonnummer.

Moet ik me aanmelden voor een proefles?
Het is voor ons altijd fijn om te weten dat je komt. Spontaan langskomen mag ook, maar als je verzekerd wilt zijn van een plekje, stuur dan een mailtje naar info@rho-toneel.nl en vermeld je naam en leeftijd. Wij staan voor je klaar!

Wat zijn de lestijden?
14.00 – 15.00 uur | Toneellessen | 4 – 6 jr.
15.15 – 16.15 uur | Toneellessen | 7 – 9 jr.
16.30 – 17.30 uur | Toneellessen | 10+ jr.

Wat kost het?
€99,95 per lesperiode (een heel seizoen bestaat uit 3 lesperiodes) 

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven en uitschrijven?
Het is mogelijk om gedurende een lesperiode in te stromen. De tot dan toe gemiste lessen worden verrekend in de vorm van een korting. Je kunt je kind op elk gewenst moment inschrijven via: https://www.rho-toneel.nl/inschrijfformulier/

Het is mogelijk om aan het einde van een lesperiode te stoppen. Je zit er dus nooit een heel jaar aan vast. Let op: restitutie van reeds betaalde lessen is niet mogelijk. Je kunt je kind op elk gewenst moment uitschrijven via: info@rho-toneel.nl  

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de toneellessen?
Gebruik hiervoor het online inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Dit is een automatisch bericht en kan daardoor in de SPAM belanden. Twijfel je of het gelukt is? Neem contact met ons op.

Let op! De inschrijving is pas definitief als we voldoende aanmeldingen binnen hebben voor de gekozen cursus.

Hoe werkt de betaling?
Bij voldoende aanmeldingen sturen wij iedereen een betaalverzoek (factuur) voor de eerste lesperiode. Als je het hele seizoen deelneemt, ontvang je in totaal 3x per schooljaar een betaalverzoek.

Mochten de kosten te hoog zijn dan verwijzen wij je graag door naar het Jeugdfonds Sport&Cultuur. Het fonds betaalt de contributie voor gezinnen met een (te) klein budget. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Jeugdfonds Sport&Cultuur: https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

Hoe vaak treden de kinderen op?
2x per (school)jaar.

Optreden voor publiek hoort bij theater. Voor sommige kinderen is het best spannend als er ‘vreemde’ ogen meekijken. Tijdens onze lessen willen we de kinderen zo vrij mogelijk laten zijn in hun spel. Daarom kiezen we er voor tijdens reguliere lessen en repetities geen ouders binnen te laten. Natuurlijk willen we jullie af en toe wel een inkijkje geven en mee laten genieten van wat de kinderen meemaken op toneel. Twee keer per jaar mogen ze vol trots laten zien hoe ze spelenderwijs zijn gegroeid.

Wanneer treden de kinderen op?
Een seizoen bestaat uit drie periodes:

1 – van zomer tot kerstvakantie: in periode 1 werken we toe naar een open les voor de kerstvakantie. De leerlingen ervaren dan (soms voor het eerst) hoe het is om voor publiek te spelen. Dit jaar staan de open lessen gepland op woensdag 21 december. We houden de reguliere lestijden aan.

2 – van kerst tot meivakantie: in periode 2 werken we toe naar een idee voor de eindvoorstelling. Ons plannetje blijft nog even geheim en we treden deze periode niet op. Wel gaan we vanaf nu starten met het verzamelen van kostuums, decor en rekwisieten. Mocht je het leuk vinden om hierbij betrokken te worden als hulpouder; wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Stuur ons een mailtje voor meer informatie!

3 – van mei tot zomervakantie: in periode 3 repeteren we voor de eindvoorstelling. Deze staan gepland op woensdag 28 juni 2023. Meer informatie volgt later.


Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Mail: info@rho-toneel.nl
Telefoon: 06-20682983