2 oktober | Krystl

In 2017 kwam haar elektronische single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song. Krystl’s kerstsingle Wonderful Time, uitgebracht in hetzelfde jaar, stond op nummer 2 van de meest gedraaide Nederlandse kersthits en werd meer dan 1 miljoen keer op Spotify beluisterd.

Na drie jaar met The BlueBirds op pad te zijn geweest, is het tijd om ook weer solo te gaan en dus bracht Krystl in november dit jaar haar nieuwe single A Good Year Without You uit. In deze warme, klassieke pop ballade horen we haar zingen over haar break-up die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk. Good Year Without You is de voorloper op haar EP die in het voorjaar van 2021 wordt verwacht.

19.00 – 20.00 uur | 20.30 –  21.30 uur | € 22,50

Krystl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als Bottles, Fool For You, Golden Days en Circles. Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award. Krystl deed verschillende clubtours, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF.